Επίθεση στην επίθεση! Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός εναντίον της Φερεντσβάρος – Μπροστάρης ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός θα επιτεθεί με δύναμη και αποφασιστικότητα εναντίον της Φερεντσβάρος, με τον Ποντένσε να ξεχωρίζει ως ηγέτης στο γήπεδο.Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/photos/c_1050px_600px/default.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 55
https://www.imgcdn.eu/files/2024/02/65d5ad918f369.jpg style=width:100%;/>

Επίθεση στην επίθεση! Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός εναντίον της Φερεντσβάρος – Μπροστάρης ο Ποντένσε


Διαφ.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει αποφασίσει να δώσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στον Ολυμπιακό, κι αυτό αφορά την πίεση ψηλά για την ομάδα του.

Επίθεση στην επίθεση – Δεν πάει για κλεφτοπόλεμο στη Βουδαπέστη – Φουλ επιθετικό πλάνο με πρέσινγκ ψηλά ετοιμάζει ο Ολυμπιακός – Την ιδια τακτική σκοπεύει να ακολουθήσει και ο Στάνκοβιτς – Με Ελ Κααμπί αιχμή τού δόρατος και μπροστά τον Ποντένσε οι Πειραιώτες, αναφέρει μεταξύ άλλων το σημερινό, κεντρικό πρωτοσελιδο ρεπορτάζ τής εφημερίδας ΦΩΣ, που υπογράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ για τον Ολυμπιακό, με πίεση ψηλά και προφανώς επιθετικό ποδόσφαιρο, κι αυτό θα φανεί και στη ρεβάνς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Με την ευχή να φέρει θετικό αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες.

  Οι γείτονες κατήγγειλαν τη Ρεάλ Μαδρίτης - Αναστέλλει όλες τις συναυλίες!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: