Ξεκάθαρος ο Νικολογιάννης: "Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά…"


Ξεκάθαρος ο Νικολογιάννης: “Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, αλλά…”


Διαφ.

Το δικό του σχόλιο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ τονίζοντας ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει συνέχειας.

Τάσος Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επική πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημείωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν καλύτερος, όμως το Τριφύλλι ήταν πιο αποτελεσματικό.

«Είναι μια τεράστια πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, με κακή εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σαν ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός περίμενε τις στιγμές του και στα κρίσιμα σημεία ήταν αποτελεσματικός. Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την ψυχολογία της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο κόσμος ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς και βοήθησε την ομάδα με τη φωνή του ακόμη κι όταν το ματς έδειχνε πως τελείωνε με αποκλεισμό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό “έκοψε” Μπρινιόλι ο Ολυμπιακός – Πήρε τα λεφτά του ο Πασχαλάκης – Υπογράφει 34χρονο άσο η ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: