
"Τρελάθηκε" με την πρόκριση του ΠΑΟ η μεγάλη κόρη Τερίμ – Πανηγύρισε με κασκόλ στη Λεωφόρο! (pics-vid)
Η πανέμορφη μεγάλη κόρη του τεχνικού του Τριφυλλιού βρέθηκε στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και πανηγύρισε με την ψυχή της την μεγάλη πρόκριση των Πράσινων κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι και ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τη Μερβέ Τερίμ Τσετίν να πανηγυρίζει με κασκόλ του Τριφυλλιού στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του προπονητή των Πράσινων, Φατίχ Τερίμ, η οποία έκανε σχετικό στόρι στο instagram.
Αρχικά πόσταρε φωτογραφία της στην αγκαλιά του πατέρας της, από την περίοδο που ήταν μωρό, ενώ ακολούθησε νέο ποστάρισμα, στο οποίο αναφέρει: «40 χρόνια μετά» στο σχετικό βίντεο.
Δείτε την παρακάτω:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Η ώρα της αλήθειας για Τσάμπι Αλόνσο – Το τελεσίγραφο και η… Ρεάλ
-
Ήρωας πρώην γκολκίπερ Ολυμπιακού, ΠΑΟ! – “Πέντε ακόμη τελικοί” (Vid)
-
Τρέλα ΠΑΟΚτσήδων – Τρομερή εξέλιξη εν όψει τελικού!