Ξεκάθαρος ο δικηγόρος του οπαδού του ΠΑΟΚ – Αυτά ισχύουν


Ξεκάθαρος ο δικηγόρος του οπαδού του ΠΑΟΚ – Αυτά ισχύουν


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο δικηγόρος του οπαδού του Δικεφάλου του Βορρά που έριξε την κροτίδα στην Τούμπα και αναφέρθηκε στο τι ακριβώς ισχύει στην υπόθεση.

Ηλίας Γκίνδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του 23χρονου που συνελήφθη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τη ρίψη κροτίδας, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή προστίμου.

«Όλοι γνωρίζετε τις αυστηρές κυρώσεις του αθλητικού νόμου με ποινές χωρίς ανασταλτικές συνέπειες, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η κροτίδα δεν στράφηκε εναντίον κάποιου και έσκασε 2 μέτρα μπροστά από τα κάγκελα της Θύρας 4, καθώς ο πελάτης μου πέταξε την κροτίδα με στόχο να πανηγυρίσει μετά το γκολ της ομάδας του. Ήταν μία κίνηση πανηγυρισμού και μόνο χωρίς πρόθεση να στοχεύσει κάποιον κάτι που αναγνωρίστηκε από το δικαστήριο.

Η ταυτοποίηση έγινε με τη χρήση κάμερας , ο ίδιος είναι φίλαθλος της ομάδας και μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξαν στον δράστη , έπειτα από αρκετές προσαγωγές. Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, ανέλαβε τις ευθύνες του στα όρια του αυτοφώρου και από τη στιγμή που εμφανίστηκε και ανέλαβε τις ευθύνες του, εκτιμήθηκε μαζί με τον πρότερο έντιμο βίο του».

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Για το αν μετάνιωσε: «Έχει μετανιώσει, ήταν μία λάθος κίνηση και το ξέρει», είπε ο Ηλίας Γκίνδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό – Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: