Αυτά έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό


Αυτά έχει αλλάξει ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν με ανατροπή να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως το βασικό είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ο Βάσκος τεχνικός.

Νίκος Σταματέλος: Για την εικόνα του Ολυμπιακού αλλά και τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος τεχνικός, που σημείωσε επίσης τα όσα έχει αλλάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσο καιρό είναι στον πάγκο της ομάδας.



«Έχεις να πεις καλά λόγια για αυτόν τον προπονητή, αλλά έρχεται και αυτή η φοβερή δήλωση στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει τα ματς από όταν έχει έρθει με 4 νίκες,

Έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο η ομάδα, ο Αστέρας τον παγίδευσε. Ο Μεντιλίμπαρ όμως παραδέχτηκε ο ίδιος τα λάθη του, αλλά βρήκε τον τρόπο ο ίδιος να το γυρίσει.

Παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα που λέει ”εδώ είμαι”. Δεν είναι ο Ολυμπιακός προ δύο εβδομάδων, η εικόνα του δεν σε έπειθε πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Τώρα, όμως δεν έχει ίδια εικόνα, έρχονται τα playoffs και σου λέει ”μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό”.

Άλλαξε την ψυχολογία, άλλαξε την εικόνα, άλλαξε τα πάντα ο Μεντιλίμπαρ με το που ήρθε. Μπαίνει μέσα στο γήπεδο και χαίρεται η ομάδα, έχει αρχή, μέση και τέλος. Όταν δεν θα έρθει κάποια στιγμή το τελικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να υπάρχει το ανάθεμα και το… πού πάμε με αυτόν»
, είπε ο Νίκος Σταματέλος.

  Δεν μπορεί να πάει Καλλιμάρμαρο ο Γιαννακόπουλος - Αιχμές για Αγγελόπουλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αντίο πρωτάθλημα! Μας έκανε… χωριό ο Τερίμ με τις αλχημείες – Στο +15 με Γιοβάνοβιτς, πάρτε Βόκολο-Σάντος”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: