Αποκαλύψεις Τσορμπατζόγλου για τραυματισμού Μιχαηλίδη, Εκόνγκ


Αποκαλύψεις Τσορμπατζόγλου για τραυματισμού Μιχαηλίδη, Εκόνγκ


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικός, φτάνοντας στη νίκη, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να στέκεται στο σημαντικό αποτέλεσμα, αλλά και στα τελευταία νέα από τους τραυματίες.

ΠΑΟΚ: Για νίκη… χαρακτήρα από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά στο Αγρίνιο έκανε λόγο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για την εμφάνιση του συνόλου του Λουτσέσκου κόντρα στον Παναιτωλικό.​

«Αν τα συνδυάσουμε όλα με όσα προηγήθηκαν, ήταν πράγματι πολύ δύσκολο το διάστημα στον ΠΑΟΚ. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο, έχανε κάθε μέρα σχεδόν έναν παίκτη, με τελευταίο τον Εκόνγκ που έπαιζε μπάλα με θλάση και αύριο θα δούμε αν μπορεί να αποφύγει το χειρουργείο. Έχει χάσει και τον Μιχαηλίδη για έναν μήνα ταυτόχρονα στα στόπερ. Όλα αυτά διαμόρφωσαν ένα περίεργο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, συν ότι δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ στο Αγρίνιο. Δεν ήταν αυτός που μας είχε συνηθίσει στο πρώτο ημίχρονο πάντως.

Ο Ζίβκοβιτς μπαίνοντας έδωσε όλη την ουσία, ο Κωνσταντέλιας τράβηξε όσο μπορούσε την ομάδα και ο Μεϊτέ από τη στιγμή που ισοφάρισε, ήταν αυτοί που κράτησαν τον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ κομβική νίκη, σε σημείο που είτε σε παίρνει από κάτω, είτε μένεις όρθιος. Βγήκε ένα ματς χωρίς Κοτάρσκι, χωρίς Μπάμπα, χωρίς Τάισον και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Τζίμας δυσκολεύεται να βγει από την περιοχή και να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του υστερώντας στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ στάθηκε και στην παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωση του Σαμάτα, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να μιλάει για μισή ώρα με τον Τανζανό επιθετικό για να του τονώσει το ηθικό.

  Αδιανόητη γκέλα Κόβατς και... δώρο το πρώτο γκολ σε Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 81’’ τρόμου από τον ΠΑΟΚ του… 2019 – Θα μας ’’στείλει’’ ο Κωνσταντέλιας, άλλος είναι ο τύπος που δεν παίζεται!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: