Υπάρχει κάποιος που τον πιστεύει! Στήριξη σε Σαμάτα από παλαίμαχο φορ του ΠΑΟΚ – "Θα ξεχαστούν όλα"!

Κάποιος τον πιστεύει! Ένας παλαίμαχος φορ του ΠΑΟΚ προσφέρει υποστήριξη στον Σαμάτα – Όλα θα ξεχαστούν!

Υπάρχει κάποιος που τον πιστεύει! Στήριξη σε Σαμάτα από παλαίμαχο φορ του ΠΑΟΚ – Θα ξεχαστούν όλα!


Διαφ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Αναστασάκος και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την πορεία του στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ακόμη, είπε ότι ο Αλί Σαμάτα δεν έχει χάσει τα προσόντα του και ότι ο Δικέφαλος έχει πλουραλισμό στο γκολ με τους χαφ και τους εξτρέμ του.

Αρχικά ο Ηλίας Αναστασάκος έκανε μια τοποθέτηση για το πρωτάθλημα: Είναι ωραίο το πρωτάθλημα και βλέπουμε πολλά γκολ και από τις πρώτες και τις τελευταίες ομάδες. Έχω ένα θέμα με το VAR, δεν μου αρέσει. Είναι το πώς γίνεται η διαδικασία, πανηγυρίζεις και δεν ξέρεις αν είναι γκολ, πέφτει ο ρυθμός. Υποτίθεται το έχουμε για να υπάρχει δικαιοσύνη αλλά πάλι υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας. Έχει γίνει και στην Ευρώπη.

Για το θέμα του ΠΑΟΚ με τους φορ: Έχει πλουραλισμό στο γκολ, σίγουρα θέλει το εύκολο γκολ που ο ΠΑΟΚ δεν το έχει από τους φορ αλλά τους υπόλοιπους. Ευελπιστεί ο ΠΑΟΚ ότι δε θα τα χρειαστεί. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει δυο ενδεκάδες, ειδικά στα εξτρέμ και οι μέσοι πίσω από τον φορ είναι αυτοί που δίνουν περισσότερα από αυτούς που ξεκινούν. Έχει στήσει έτσι την ομάδα ο κ. Λουτσέσκου που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Και ο φορ βγαίνει από την περιοχή, τη θέση του παίρνουν οι εξτρέμ και οι χαφ για αυτό και έχει πολλά γκολ. Στα πλέι οφ τα παιχνίδια είναι Τετάρτη-Κυριακή, είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες πως θα ανταπεξέλθουν, η κούραση, οι τραυματισμοί, το πρόγραμμα, όλα παίζουν ρόλο.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

Για τον Σαμάτα και αν είναι υπερβολική η πίεση που δέχεται: Υπάρχει πίεση παντού όχι μόνο στις μεγάλες ομάδες αλλά και στις μικρές. Το πέναλτι χάνεται και μπαίνει, είναι μια φορά στα τόσα χρόνια αυτό που έγινε. Η θέση του σέντερ φορ είναι για το γκολ, είναι το φαγητό του. Δεν έχει χάσει τα προσόντα του ο Σαμάτα, τον πιστεύει ο ΠΑΟΚ, θα του δώσει τις ευκαιρίες και όταν πέτυχει και τα γκολ μπορεί να είναι παρελθόν αυτή η συζήτηση.

Ποια ομάδα έχει τον καλύτερο φορ: Θα μιλήσω για τον Κωνσταντέλια ο οποίος δεν είναι φορ αλλά είναι ξεχωριστός. Θα αφήσει την πινελιά του στο ποδόσφαιρο, είναι συνεσταλμένος και ώριμος για την ηλικία του. Έχουμε καιρό να δούμε στην Ελλάδα τέτοιον παίκτη. Για φορ αυτή τη στιγμή ο Λορέν Μορόν έχει το εύκολο γκολ είναι σοβαρός, ο Ελ Κααμπί πάει πολύ καλά, ο Λιβάι Γκαρσία θεωρώ ότι δεν είναι σέντερ φορ τον βοηθάει το σύστημα που παίζει η ΑΕΚ.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: