Σημαντική εξέλιξη για Ολυμπιακό ενόψει Μακάμπι – Στον… αέρα η ρεβάνς


Σημαντική εξέλιξη για Ολυμπιακό ενόψει Μακάμπι – Στον… αέρα η ρεβάνς


Διαφ.

Στον… αέρα βρίσκεται η έδρα του αγώνα ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με την ισραηλινή ομάδα μιας και ακόμα δεν έχει γίνει κάτι επίσημο, ενώ όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο στο γήπεδο.

Ολυμπιακός: Κανείς δεν μπορεί ακόμα να θεωρεί δεδομένη την έδρα του του επαναληπτικού αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Ερυθρόλευκους για τη φάση των 16 του Conferecne League στις 14 Μαρτίου, μιας και με τα υπάρχοντα δεδομένα το ματς θα γίνει στη Σερβία και το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, όμως χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα Μέσα του Ισραήλ η ομάδα της χώρας πικοινώνησε με τις αρχές της Σερβίας ζητώντας να γίνει το παιχνίδι όχι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με κόσμο, ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας απέρριψε το αίτημα καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν από το Ισραήλ.

Αυτά τα δεδομένα κάνουν τη Μακάμπι να εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του επαναληπτικού στη Βουδαπέστη και την έδρα της Χόνβεντ, όπου θα υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας φιλάθλων, όπως άλλωστε έγινε και με τους αγώνες της Μακάμπι Χάιφα, αλλά και της εθνικής Ισραήλ, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει τις οριστικές αποφάσεις.

  Παράνοια! Μεταγραφή τέλη Σεπτέβρη σε Ολυμπιακό; - Top class αντι-Φορτούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο “hot” όνομα στην Ελλάδα ο Τολιόπουλος – Γιατί δεν παίζει σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό – Ώρα αποφάσεων! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: