"Βόμβα" από Μέσο του εξωτερικού για παίκτη του Άρη: "Περνάει ιατρικά και υπογράφει άμεσα στη…"


“Βόμβα” από Μέσο του εξωτερικού για παίκτη του Άρη: “Περνάει ιατρικά και υπογράφει άμεσα στη…”


Διαφ.

Νέα δεδομένα για ξένο ποδοσφαιριστή των Κίτρινων μιας και όπως αναφέρει ρεπορτάζ μένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του σε σύλλογο του εξωτερικού.

Άρης: Έχει εξελιχθεί σε σίριαλ, αλλά απ’ ότι φαίνεται το τέλος είναι κοντά. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα καταγράφει ο σουηδικός Τύπος, ο οποίος αναφέρει ότι ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον (περί ου ο λόγος) επιστρέφει στην Γκέτεμποργκ.

Μάλιστα, η εφημερίδα Sportbladet, τονίζει ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φτάνει σήμερα στο Γκέτεμποργκ προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, έχοντας απορρίψει την πρόταση που του έκανε και η Νόρκεπινγκ. Η συμφωνία των… τεσσάρων πλευρών (παίκτης, Άρης, Ουράβα Ρεντς και Γκέτεμποργκ) παρουσιάζεται ως τελειωμένη, με τον Κάρλσον να επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2010-2013.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ σημειώνεται πως ο παίκτης εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων του Άρη.

  Ετοιμάζεται... μπαμ με Σάρι! Φαβορί να αναλάβει τοπ ευρωπαϊκή ομάδα

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιλούλης όπως Αλεξανδρής σε Ολυμπιακό – “Μεσαίωνας” αν δεν παίξει στα πλέι οφ – Νέος… Μασούρας ή δανεικός;


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: