Πονοκέφαλος Μπαρτζώκα – Εκτός προπόνησης δύο παίκτες του Ολυμπιακού


Πονοκέφαλος Μπαρτζώκα – Εκτός προπόνησης δύο παίκτες του Ολυμπιακού


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων στη Euroleague, έχοντας όμως προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ολυμπιακός: Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (1/3) με τη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, μιας και στην προπόνηση της Τρίτης (28/2) υπάρχουν τρεις απόντες, κάτι που πρέπει να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος, ενώ δεν προπονήθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει μυϊκό σπασμό οπίσθιου μηριαίου αριστερά.

Παράλληλα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και μόλις αφιχθεί η αποστολή της Εθνικής από την Ολλανδία θα πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με την κατάσταση των τριών να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες και φανεί αν θα τους έχει διαθέσιμους ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο παιχνίδι.

  Έσκασε τώρα! "Καμπάνα" σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ από τη Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό “χτύπημα” Μπαρτζώκα από Μονακό – Τζέιμς μαζί με 4αρι – Κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: