Ξεχάστε το Ντουμπάι! Άλλος από Αραβία δίνει… γη και ύδωρ για 3 σερί Final-4 της Euroleague (ΦΩΤΟ)


Ξεχάστε το Ντουμπάι! Άλλος από Αραβία δίνει… γη και ύδωρ για 3 σερί Final-4 της Euroleague (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Αδιανόητη προσφορά από χώρα της Μέσης Ανατολής για τρία σερί Final-4, με τους μετόχους να έχουν… ζαλιστεί από την πρόταση που έλαβαν.

Μετά τις διαπραγματεύσεις με το Ντουμπάι, ισπανικό Μέσο έβαλε στον «χορό» και το Άμπου Ντάμπι, αποκαλύπτοντας ότι στα χέρια των μετόχων της Euroleague βρίσκεται «χρυσή» πρόταση ύψους 75 εκατ. ευρώ για τη διεξαγωγή τριών διαδοχικών Final-4 στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ!

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα:

«Οι 13 ομάδες μέτοχοι της Euroleague έλαβαν πρόταση για τη διεξαγωγή τριών σερί F4 στο Άμπου Ντάμπι. Ιδανικά, εάν υπάρξει συμφωνία, το πρώτο εξ αυτών θα οριστεί το 2025 στην Etihad Arena, 18.000 θέσεων, η οποία χτίστηκε το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό “χτύπημα” Μπαρτζώκα από Μονακό – Τζέιμς μαζί με 4αρι – Κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς!

Σε αντάλλαγμα η πρωτεύουσα των ΗΑΕ θα δώσει 25 εκατ. ευρώ για το κάθε ένα Final-4. Πρόκειται για προσφορά μεγαλύτερη από τα χρήματα που έδωσε η Turkish Airlines στη δεκαετή συμφωνία ονοματοδοσίας της διοργάνωσης. Η παρουσία του Άμπου Ντάμπι έχει βάλει στον “πάγο” τις διαπραγματεύσεις με το Ντουμπάι»


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: