Super League Play Out: Η διαδικασία, η κλήρωση και το πλεονέκτημα έδρας


Super League Play Out: Η διαδικασία, η κλήρωση και το πλεονέκτημα έδρας


Διαφ.

Καμία ομάδα δεν έχει σωθεί εκτός από τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης και όλα τα ματς θα έχουν ενδιαφέρον. Ποια είναι η διαδικασία. Πότε ξεκινούν τα παιχνίδια.

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή και είναι ήδη γνωστές ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στα πλέι άουτ και μόλις δύο είναι… άνετες.

Το μίνι πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 17 Μαρτίου 2024 με την κλήρωση για το πρόγραμμα να διεξάγεται την ερχόμενη Δευτέρα στις 15:00 στα γραφεία της λίγκας. 

Μπορεί να βρισκόμαστε μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά γνωρίζουμε πως στα play out θα παίξουν βάση της βαθμολογίας οι: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Βόλος, Παναιτωλικός, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ

7.Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 27
9. ΟΦΗ 24
-. Πανσερραϊκός 24
11. Βόλος 20
12. Παναιτωλικός 19
13. Κηφισιά 18
14. ΠΑΣ Γιάννινα 17

  Πολύ κοντά στην τεράστια συμφωνία Αγγελόπουλοι και Ολυμπιακός!

Οι οκτώ ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους μία φορά (όχι εντός και εκτός έδρας) και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Αρκάδες και οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση, αφού είναι αρκετά μακριά από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στη Super League 2.

Η 26 αγωνιστική (Κυριακή 3 Μαρτίου, 19:30)

Αρης – ΑΕΚ

Κηφισιά – Παναιτωλικός

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Βόλος

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Λαμία – ΠΑΟΚ

Οι 8 τελευταίοι σύλλογοι της βαθμολογίας μεταφέρουν τους βαθμούς της κανονικής περιόδου και οι τέσσερις πρώτα θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας που και αυτό είναι γνωστό μια αγωνιστικη πριν το φινάλε. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ και ο Πανσερραϊκός θα δώσουν τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια στα play-outs και τρία εκτός, ενώ το αντίθετο με 3 εντός και 4 εκτός θα δώσουν Βόλος, Κηφισιά, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το ποια θα είναι θα φανεί τη Δευτέρα από την κλήρωση.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: