Αυτές οι σκέψεις Τερίμ για την ενδεκάδα του ΠΑΟ με ΟΦΗ


Αυτές οι σκέψεις Τερίμ για την ενδεκάδα του ΠΑΟ με ΟΦΗ


Διαφ.

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει του Τριφύλλι την κρητική ομάδα, με τον Τούρκο τεχνικό να φαίνεται ότι έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις σχετικά με τους παίκτες που θα έχει βασικούς.

Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ σχολίασε και στα ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Τζουργκάρντεν για τον Γερεμέγιεφ λέγοντας πως ο Σουηδός  έχει συμβόλαιο και πως θα ήταν ιδανικός για να μείνει στους Πράσινους για τον ρόλο του τρίτου φορ.

Για τα πλάνα του Τερίμ για το ματς του Ηρακλείου, ανέφερε: «Δεν έχει δείξει κάτι αναφορικά με τα πλάνα του ο Τερίμ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνει συντήρηση και πολλές αλλαγές. Ήταν καλή η εικόνα του κόντρα στον Άρη και επιθετικά και αμυντικά. Νομίζω κάτω από την εστία θα είναι ο Ντραγκόφσκι, αριστερά ο Μλαντένοβιτς που ελπίζουμε να έχει καλύτερη εικόνα.

Δεξιά πιθανότατα θα πάει ο Βαγιαννίδης, και τα στόπερ είναι “γρίφος” αφού δεν είναι διαθέσιμοι οι Αράο και Γεντβάι. Μένει να φανεί αν θα διατηρήσει το δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν ή αν θα παίξει ο Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή λογικά θα ξεκινήσει ο Ζέκα που ήταν ο κορυφαίος με τον Άρη. Στο “8” δεν βγαίνει ο Τσέριν και στο “10” θα παίξει ο Μπακασέτας. Στα άκρα Παλάσιος, Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης»
.

Σχετικά με το τι περιμένει από την αναμέτρηση: «Αν μπει με την ίδια ορμητικότητα που μπήκε κόντρα στον Άρη δεν θα έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Η νίκη είναι μονόδρομος, αν θες να πάρεις πρωτάθλημα δεν μπορείς να πετάς βαθμούς σε τέτοια ματς», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο “δώρο” Μαρινάκη σε Μεντιλίμπαρ – Μεταγραφή 3.5 εκατ. – Όνομα από τη λίστα Καρβαλιάλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: