
Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση για ταλέντο – Έπαιξε μετά από 1 χρόνο!
Με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου αγωνίστηκε ο νεαρός άσος της ομάδας.
Τη φανέλα του Ολυμπιακού φόρεσε ο Ντόρον Λάιντνερ για πρώτη φορά, ύστερα από περίπου έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Ισραηλινός μπακ αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τα Χανιά στην Κρήτη, μιας και μπήκε ως αλλαγή αντικαθιστώντας στο 85’ τον Κεϊτά.
Αυτή ήταν και η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των Πειραιωτών από τον Γενάρη του 2023, καθώς τότε είχε παίξει και πάλι σε αγώνα του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στην Κηφισιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πληρώνει τη ρήτρα για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, ρισκάρει με το deadline – “Κόλπο γκρόσο” μαζί με Κάρμο!
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Λάιντνερ ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, όταν ήταν δανεικός στην Αούστρια Βιέννης, με αποτέλεσμα να απουσιάζει για μεγάλο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σχόλιο φωτιά από Μιαούλη για Μελισσανίδη, Ηλιόπουλο και Αλμέιδα!
-
Κατσαρός για το αν διαλέγουν ματς στον ΠΑΟ: “Μέσα στην ομάδα θεωρούν…”
-
Ανακοίνωση για διαιτησία: “Θρασύς ή ημιμαθής; Αδιανόητο και αληθινό!” (Vid)