Το έχει δει αυτό ο Αλμέιδα; Η μαύρη… τρύπα της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά


Το έχει δει αυτό ο Αλμέιδα; Η μαύρη… τρύπα της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά


Διαφ.

Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην κορυφή της Stoiximan Super League, καθώς ισοφαρίστηκε στο 97′ από τον Άρη. Η Ένωση για τέταρτη φορά την τρέχουσα περίοδο άφησε δύο βαθμούς μετά το 85ο λεπτό, ενώ είναι η δεύτερη φορά που ισοφαρίζεται μετά το 94′.

Την 10η αγωνιστική, στις 4 Νοεμβρίου, η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στο τελικό 1-1 από την Κηφισιά από τον Βαφέα στο 85’. Στις 21 Δεκεμβρίου, για την 15η αγωνιστική, η «Ένωση» δέχτηκε ψυχρολουσία από τον Πανσερραϊκό με τον Θυμιάνη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Αθανασιάδη και να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 94’.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2024, για την 22η αγωνιστική, η κεφαλιά του Κεντζιόρα στο 89’ στέρησε από στην ΑΕΚ τη νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Χθες (3/3) ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Μορόν στο 97′ και έφτασε συνολικά τους οκτώ χαμένους βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων της.

  Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ λόγω FFP - Ποιους πουλάει ο Αλαφούζος, όχι Ιωαννίδη!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση Μελισσανίδη μετά το ματς με Άρη – Μίλησε με Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: