Aαποκαλύψεις από την Κροατία για Ντιναμό – Σε αυτόν βασίζεται


Aαποκαλύψεις από την Κροατία για Ντιναμό – Σε αυτόν βασίζεται


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Κροάτης δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League αποκαλύπτοντας παράλληλα το μεγάλο πρόβλημα το οποίο έχει.

Γκράντιμιρ Τζούγκαριτς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κροάτης δημοσιογράφος και μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την ισοπαλία της κότνρα στην Όσιγιεκ και τους παίκτες που βασίζεται ως ομάδα.

«Δεν ενθουσίασε κανέναν η Ντιναμό στο Οσιγιεκ, δεν κατάλαβαν πως απέφυγαν την ήττα. Η Οσιγιεκ είχε 5-6 μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, δεν ξέρω αν οι παίκτες της Ντιναμό είχαν το μυαλό τους στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μυστικό πως η Ντιναμό βασίζεται στον Πέτκοβιτς, όταν είναι καλά είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτες, όμως υπάρχουν στιγμές που εξαφανίζεται από το γήπεδο. Φυσικά υπάρχει και ο Μίσιτς που τον γνωρίζετε. Η Ντιναμό έχει πρόβλημα στον άσο από τότε που έφυγε ο Λιβάκοβιτς, αν και Νέβισιτς έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα», είπε ο Γκράντιμιρ Τζούγκαριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόλυτος Ντέμης για ξένο του ΠΑΟΚ: “Είναι 4 εκατ. ευρώ, δεν έχουν να σκεφτούν κάτι παραπάνω…” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: