Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου – Πιθανή η μετακίνηση της ημερομηνίας του


Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου – Πιθανή η μετακίνηση της ημερομηνίας του


Διαφ.

Νέα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου μιας και η αναβολή της 2ης αγωνιστικής της Super League φέρνει πιθανότατα νέα ημερομηνία στο προσκήνιο.

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα με τη 2η αγωνιστική των play off στη Super League, λόγω εθνικής ομάδας, που θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη (6/3), ίσως επιφέρει αλλαγές τόσο στη τελευταία αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει της αναμέτρησης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου ζήτησε να έχει περισσότερες μέρες με τους διεθνείς.

Όπως είπε ο Γιώργος Μάντζιος στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού, «Metropolis 95,5» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου. Οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες, η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 του Μάη, ωστόσο η «καραμπόλα» λόγω εθνικής ομάδας, που ίσως φέρει μεταφορά της 2ης αγωνιστικής των play off, μπορεί να φέρει και αλλαγές…

Ο τελικός του Κυπέλλου λοιπόν μπορεί να μετακινηθεί κατά μία εβδομάδα και να διεξαχθεί αντί για τις 18 στις 25 Μαΐου. Παράλληλα η τελευταία αγωνιστική των play off αντί για 12 θα μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Αυτά θα συζητηθούν και πιθανώς να αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

  Ατάκες... φωτιά για Τσάλοφ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κατάλληλος για το επίπεδο του

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες – Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν – “Απαγορευτικό” από Αγγελόπουλους!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: