Ατάκα με ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη: "Αυτό με εντυπωσίασε σε Κωνσταντέλια – Βελτίωσε το…"!


Ατάκα με ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη: "Αυτό με εντυπωσίασε σε Κωνσταντέλια – Βελτίωσε το…"!


Διαφ.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, και μίλησε για τη βελτίωση του Κωνσταντέλια στο αμυντικό κομμάτι ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να τον εμπιστευτεί ο Πογιέτ στην Εθνική ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Κάνουμε μια προσπάθεια από τη πιο χαμηλή κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, είμαστε στο Β’ τοπικό και θέλουμε σιγά σιγά να ανέβουμε τις κατηγορίες, η παρουσία του ΑΟ Ξάνθης λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν 32-33 χρόνια στην πρώτη κατηγορία, λείπει και από την περιοχή της Θράκης» τόνισε αρχικά.

Για τον Κωνσταντέλια: «Η πρώτη του κλήση ήρθε από μένα στην Παίδων, η ποιότητα του, η οξυδέρκειά του, δικαιώνει τους ανθρώπους από την ακαδημία του Βόλου. Αν είναι συγκεκριμένος και δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα, το μέλλον του είναι λαμπρό και εκτός συνόρων. O σωματότυπός του τον βοηθάει σε αυτό να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και η δουλειά στον ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου είναι φανερή, δουλεύει και σε ατομικό επίπεδο σε παίκτες όπως χρειάζονται βελτίωση. Ένα κομμάτι που χρειαζόταν δουλειά ο Ντέλιας ήταν το αμυντικό κομμάτι, με έχει εντυπωσιάσει η βελτίωσή του σε αυτό και είναι δουλειά του προπονητικού σταφ».

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

Για την Εθνική και αν μπορεί να γίνει βασικός ο Κωνσταντέλιας: «Παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια αποκτά και την εμπειρία παιχνιδιών, είναι σε καλή ετοιμότητα και μπορεί ο οποιοσδήποτε προπονητής όπως της Εθνικής ομάδας, να τον εμπιστευτεί. Οι ομάδες χρειάζονται το απρόβλεπτο και ο Ντέλιας το έχει αυτό και την οξυδέρκεια και μπορεί να δώσεις λύσεις με κάποια πάσα που δεν το περιμένεις ή μια ενέργεια».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: