Σταματέλος: "Μπορεί να κάνει και… pick and roll ο Μεντιλίμπαρ – Εκεί δίνει προσοχή με Μακάμπι"


Σταματέλος: “Μπορεί να κάνει και… pick and roll ο Μεντιλίμπαρ – Εκεί δίνει προσοχή με Μακάμπι”


Διαφ.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Σταματέλου για το αυριανό (7/3) ευρωπαϊκό ματς των Ερυθρόλευκων.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του Conference League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ποδοσφαιρικό ζευγάρι, αλλά αν χρειαστεί μπορεί και να κάνει και pick and roll ο Μεντιλίμπαρ για να κάνει ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δεν έχει δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ή που να έχει πιο έντονα στο μυαλό του. Με τρεις στα χαφ σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς, σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη μετά το sold out που ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στο επόμενο παιχνίδι, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Εκείνο που έχει δώσει προσοχή ο Μεντιλίμπαρ είναι η ανάπτυξη της Μακάμπι από τα άκρα», ήταν η απάντησή του μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε από τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αποκάλυψη” Φορτούνη στη Γλυφάδα για Ολυμπιακό – Συμφωνία Μεντιλίμπαρ-Μαρινάκη – Τεράστιο έργο ο Μουρίκης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: