Το πήρε… πάνω του ο Τερίμ – Οι ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟ


Το πήρε… πάνω του ο Τερίμ – Οι ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟ


Διαφ.

Οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους και ο Τούρκος τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Τάσος Νικολογιάννης: Στροφή στον Ολυμπιακό για τους Πράσινους με τον Φατίχ Τερίμ να θέλει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του την πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής όπως μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τερίμ είπε στους παίκτες πως πιστεύει πολύ σε αυτούς. Τους τόνισε πως υπάρχουν μπροστά δέκα τελικοί, είπε πως θεωρεί ότι η ομάδα βελτιώνεται και στάθηκε στην ατυχία στο ματς με τον ΟΦΗ. Μάλιστα τους έδειξε και βίντεο με κάποια λάθη τους, ενώ για τη φάση με το χέρι του Λουκάο ζήτησε από τους παίκτες του να διεκδικούν πιο δυναμικά το δίκιο τους», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο: «Ο Γεντβάι δεν προλαβαίνει, θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη. Προς τα εκεί πάει και ο Βέρμπιτς. Ο Χουάνκαρ έκανε μέρος του προγράμματος και ο Σένκεφελντ έχει μια ενόχληση, θα δούμε μέρα με τη μέρα την κατάστασή του. Πιστεύω πως στην άμυνα θα παίξουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ούγκο με τον Αράο», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή δεδομένων για Τσιμίκα λόγω Κλοπ – Η απόφαση της Λίβερπουλ, η Μπάγερν και ο… Ολυμπιακός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: