Αυτό το μεγάλο… όπλο της ΑΕΚ για τους τραυματισμούς


Αυτό το μεγάλο… όπλο της ΑΕΚ για τους τραυματισμούς


Διαφ.

Η Ένωση προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι στα play off κόντρα τη Λαμία, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα τραυματισμών, έχοντας πάντως ένα σημαντικό… όπλο στα χέρια του.

ΑΕΚ: Για την πεποίθησή του ότι η Ένωση παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών κόντρα στη Λαμία θα μπορέσει να βρει λύσεις, ώστε να ξεκινήσει με το… δεξί τα play off εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Η ΑΕΚ έχει το βάθος στο ρόστερ να αντεπεξέλθει, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθεί τακτικά και σε θέμα συγκέντρωσης. Λογικά ο Λιούμπισιτς θα ξεκινήσει βασικός δίπλα από τον Γιόνσον και ίσως μετατεθεί αριστερά ο Πινέδα για να πάει πίσω από τον Πόνσε ο Μάνταλος ή ο Αραούχο», ανέφερε.

Όσο για τους ανέτοιμους παίκτες: «Ο Άμραμπατ δεν αποκλείεται να προστατευτεί στη Λαμία, αλλά επειδή μιλάμε για τον συγκεκριμένο παίκτη ας αφήσουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος τελικά. Ο Λιβάι έχει μια ενόχληση, αλλά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πόνσε πάλι ο Αργεντινός θα έπαιζε», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή δεδομένων για Τσιμίκα λόγω Κλοπ – Η απόφαση της Λίβερπουλ, η Μπάγερν και ο… Ολυμπιακός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: