Γλίτωσε νέο… κάζο η Μπαρτσελόνα – Λυτρωτής ο Γιαμάλ με Μαγιόρκα


Γλίτωσε νέο… κάζο η Μπαρτσελόνα – Λυτρωτής ο Γιαμάλ με Μαγιόρκα


Διαφ.

Οι Καταλανοί έπαιξαν για ακόμα μια φορά φέτος με τη… φωτιά όμως ένα εκπληκτικό γκολ του 16χρονου ποδοσφαιριστή τους ήταν αρκετό στο να τους δώσει με 1-0 τη νίκη κόντρα στη Μαγιόρκα, στο “Γιουίς Κομπανίς” για την 28η αγωνιστική της La Liga.

La Liga: Ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ «έλυσε το γόρδιο δεσμό» για την Μπαρτσελόνα, οδηγώντας τη στη νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής της LaLiga.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν νικήθηκε στο 24΄ από τον Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς στο πέναλτι που εκτέλεσε, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί ν΄ αγχωθούν στη συνέχεια και να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των φιλόξενούμενων. Τελικά τη λύση έδωσε στο 73΄ ο νεαρός Γιαμάλ από ασίστ του Λεβαντόφσκι, με την «Μπάρτσα» να παίρνει το «τρίποντο» ν΄ ανεβαίνει προσωρινά στην 2η θέση και να διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες της για τον τίτλο.

  Ο Ντεσπόντοφ κερδίζει πέναλτι και ο Σβαμπ κάνει το 1-0 για ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυρίως, όμως, με τη νίκη της η ομάδα του Τσάβι θ΄ ανεβάσει τη ψυχολογία της ενόψει του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη Νάπολι στη Βαρκελώνη, όπου μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία θα επιδιώξει να πάρει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Champions League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε – Δεν… καταλαβαίνει ο Μαρινάκης”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: