"Αυτοκτονεί" η Νάπολι – Νέα γκέλα κόντρα στην αδιάφορη Τορίνο


“Αυτοκτονεί” η Νάπολι – Νέα γκέλα κόντρα στην αδιάφορη Τορίνο


Διαφ.

Τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα (12/03) στην Ισπανία (1-1 το πρώτο παιχνίδι), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την Τορίνο (1-1), στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Serie A: Τέσσερα 24ωρα πριν τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα (12/03) στην Ισπανία (1-1 το πρώτο παιχνίδι), η Νάπολι αναδείχθηκε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με την Τορίνο (1-1), στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά από δύο μεγάλες νίκες, 6-1 τη Σασουόλο και 2-1 τη Γιουβέντους, οι «παρτενοπέι» άρχισαν να κάνουν ξανά… ευρωπαϊκά όνειρα. Απόψε, όμως, αν και είχαν την ευκαιρία στην έδρα τους, όπου προηγήθηκαν με τον Κβαρατσκέλια στο 61΄, να πάρουν ένα ακόμη «τρίποντο» και να μπουν για τα καλά στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, απέτυχαν να νικήσουν κι έτσι το έργο τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. 

  Παραλήρημα Τσουκαλά για Αταμάν: "Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης και Ανδρούτσος…"

Η Νάπολι παρέμεινε αήττητη για 6ο ματς εντός κι εκτός των συνόρων (2-4-0), ωστόσο, ο ένας βαθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία απέναντι στην «αδιάφορη» επί της ουσίας, Τορίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεγάλο λάθος Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Υδραυλικός για καζανάκι ο Ποντένσε – Δεν… καταλαβαίνει ο Μαρινάκης”

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: