Αυτός ο παίκτης της Ντιναμό έκανε τη… ζημιά σε ΠΑΟΚ


Αυτός ο παίκτης της Ντιναμό έκανε τη… ζημιά σε ΠΑΟΚ


Διαφ.

Μπορεί πολλοί να μην το κατάλαβαν όμως οι Κροάτες κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά είχαν ένα κρυφό… όπλο που πραγματικά έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Μπρούνο Πέτκοβιτς να ήταν ο παίκτης που σκόραρε δυο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης στο «Μάξιμιρ», ωστόσο το κλειδί της νίκης της Ντινάμο στο ματς, ακούει στο όνομα Πέταρ Σούσιτς. 

Ο 20χρονος Βόσνιος χαφ έκανε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, προσφέροντας αλληλοκάλυψη στα πλάγια «τρέχοντας» τους μέσους του Δικεφάλου που δεν κατάφεραν να φανούν στον αγώνα.  Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή των στατιστικών του παιχνιδιού στο «Μάξιμιρ» ο Σούσιτς τελείωσε την αναμέτρηση έχοντας καταγράψει 13,5 χιλιόμετρα! 

Ο Γιακίροβιτς του έδωσε έναν ειδικό ρόλο στον άξονα να κυνηγάει την μπάλα όπου βρίσκεται και κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες μάχες, ακόμα και ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ υπερτερούσαν σε δύναμη και εμπειρία στον αγωνιστικό χώρο.  

  Ηλιόπουλος σε τρελό mood! Όλα τα τραγούδια που είπε στο πάρτι του (Vid)

«Ο νεαρός μέσος μπορεί να είναι και «εξάρι» και «οκτάρι», τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά του θυμίζουν με πολλούς τρόπους τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς . Άψογο τρέξιμο, ήρεμος στην μπάλα, τακτικά έξυπνος, παίζει χωρίς τσαμπουκά, χωρίς μοιραία λάθη», αναφέρουν τα κροατικά ΜΜΕ για τον Σούσιτς που ήταν ο παίκτης που επέτρεψε στον Γιόζιπ Μίσιτς να έχει στο μυαλό του περισσότερο τα δημιουργικά του καθήκοντα, καθαρίζοντας τις περισσότερες μάχες στο κέντρο με συνεχόμενα τρεξίματα και προς τα πλάγια.  

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε στο FIFA αυτός ο Ολυμπιακός – Άτυχος που παίζει όλη του τη χρονιά με Τερίμ – “Φώναζε” ο Νικολακόπουλος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: