"Ο Άρης είναι μια μικρή… Ντινάμο – Με 3-4 αλλαγές η 11άδα του ΠΑΟΚ"


“Ο Άρης είναι μια μικρή… Ντινάμο – Με 3-4 αλλαγές η 11άδα του ΠΑΟΚ”


Διαφ.

Για τις ομοιότητες που έχει το παιχνίδι του Άρη με εκείνο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι μια μικρή… Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφού έχει ομοιότητες στο παιχνίδι της, με πολλά πρόσωπα στη μεσαία γραμμή, ενώ και οι «κίτρινοι» επιχειρούν να κλέβουν μπάλες στο κέντρο, προκειμένου να γίνει απειλητικοί.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να έχουν ζήτημα στο πνευματικό και σωματικό επίπεδο, φέρνοντας ως παράδειγμα το έλλειμμα ενέργειας που παρουσίασαν στο Ζάγκρεμπ οι Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ και Τάισον.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα επισήμανε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει τρεις με τέσσερις παρεμβάσεις, σε σύγκριση με το ματς κόντρα στη Ντινάμο, ενώ χαρακτήρισε πιθανή την αντικατάσταση του Οζντόεφ στο κέντρο, όσο την παρουσία του Ντεσπόντοφ στο βασικό σχήμα.

  Επίσημο! Από το ντέρμπι με ΠΑΟ η μεταβίβαση των διαρκείας της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τους θέλω να υπογράψουν τώρα” – Δύο παίκτες ζήτησε ο Λουτσέσκου από Σαββίδη – 2.2 εκατ. μόνο σε συμβόλαια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: