Σε αναμμένα… κάρβουνα στον Άρη – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Μορόν


Σε αναμμένα… κάρβουνα στον Άρη – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Μορόν


Διαφ.

Ο Ισπανός επιθετικός των Κίτρινων αποχώρησε στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λόγω προβλήματος τραυματισμού, κάτι που έχει σημάνει… συναγερμό στην ομάδα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Άρης: Ο Λορέν Μορόν ήταν ο άνθρωπος που διαμόρφωσε επιθετικά την κατάσταση… νίκης του Άρη, σκοράροντας στο 31ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αποχώρησε από το ματς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Ισπανός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα που κουβαλούσε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Παναιτωλικό, έχασε σχεδόν όλες τις προπονήσεις που μεσολάβησαν, αλλά τελικά κατάφερε να μπει και να παίξει στην Τούμπα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις και τελικά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ματς.

Ο Μορόν, εκμεταλλευόμενος την άδεια που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα αναχωρήσει για την Ισπανία κι εκεί θα κάνει κάποιες εξετάσεις. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα υποβληθεί ξανά σε ιατρικό έλεγχο από τος ανθρώπους του Άρη. Σύμμαχος πάντως της όλης… ιστορίας είναι πως το επόμενο επίσημο ματς, θα γίνει στις 31 Μαρτίου.

Πηγή: sfina.gr

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ – Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: