"Γουρλής" διαιτητής στην ρεβάνς του Ολυμπιακού – Άγνωστος στην Τούμπα


“Γουρλής” διαιτητής στην ρεβάνς του Ολυμπιακού – Άγνωστος στην Τούμπα


Διαφ.

Τους διαιτητές των αναμετρήσεων ρεβάνς τόσο του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Σερβία, όσο και του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Τούμπα, έκανε γνωστούς η UEFA.

UEFA: To πρωί της Τρίτης (12/3) έγιναν γνωστοί οι ορισμοί των διαιτητών, από πλευράς ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενόψει των αναμτρήσεων ρεβάνς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη φάση των 16 του Conference League.

Πιο συγκεκριμένα στη Σερβία και στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με την ισραηλινή ομάδα, διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, που φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες μιας και ήτα αυτός που είχε σφυρίξει στη νίκη τους με 1-3 κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μάρτιο του 2023, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του  Ντανιέλε Μπιντόνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο με βοηθό τον Τζανλούκα Αουρελιάνο.

Την ίδια στιγμή από πλευράς UEFA έγινε γνωστό ότι στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Τούμπα, διαιτητής θα είναι ο 39χρονος Γερμανός Χαρμ Όσμερς, ο οποίος έχει βρεθεί μόνο μια φορά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, στις 11/11/2020, στο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Κύπρο, ενώ βοηθοί  ου θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόμπερτ Κέμπτερ και Ντόμινικ Σάαλ και στο VAR θα είναι ο επίσης Γερμανός Σέρεν Στορκς με βοηθό τον Μπένιαμιν Μπραντ.

  Πιο κοντά στην έξοδο ο Βαγιαννίδης - Πίεση σε... Αλαφούζο λόγω Ροντινέι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αστεία” δικαιολογία Μεντιλίμπαρ – Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ – 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: