Ο λόγος που πιστεύουν στον ΠΑΟ ότι μπορούν τον τίτλο


Ο λόγος που πιστεύουν στον ΠΑΟ ότι μπορούν τον τίτλο


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τα play off της Super League και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι το σύνολο του Τερίμ μπορεί να φτάσει μέχρι το φινάλε και να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, που άλλωστε είναι και ο μεγάλος στόχος.

Παναθηναϊκός: Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησαν οι Πράσινοι τα play off της Super League περνώντας άνετα από την έδρα του Ολυμπιακού με 1-3, μειώνοντας τη διαφορά από την πρώτη θέση και δείχνοντας σε όλους πως μπορούν να φτάσουν στο πρωτάθλημα, με την ύπαρξη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο να κάνει τους πάντες να έχουν έναν λόγο παραπάνω να το πιστεύουν.

Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει το Τριφύλλι σε τρεις νίκες σε ντέρμπι, τις δύο απέναντι στον Ολυμπιακό (2-0 και 1-3) και τη μία απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (0-1), ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις (2-2) και το πλήγωσε ουσιαστικά μόνο η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (2-1), μιας και το 1-2 από τον Δικέφαλο του Βορρά για το Κύπελλο δεν… μετράει αφού τελικά οι Πράσινοι προκρίθηκαν στα πέναλτι, όπως συνέβη και μετά τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βλέπει ότι ο ρυθμός που έχει “κόβεται” από τη διακοπή, όμως ο Τερίμ ξέρει ότι θα έχει τον απαραίτητο χρόνο μέχρι τις 31 Μαρτίου να δει το ρόστερ του να γεμίζει μιας και θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψουν οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Γεντβάι, ο Βαγιαννίδης εξέτισε την ποινή του, ενώ αναμένονται σήμερα οι εξετάσεις του Ντραγκόφσκι.

  ΔΕΝ ξανάγινε! Απίθανη κίνηση Ηλιόπουλου με Μαρσιάλ μόλις ήρθε Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους “παλάβωσε” ο Ιωαννίδης σε μία τοξική έδρα – Έχασαν τον killer Μορόν οι Big 4 – Άλλος ΠΑΟΚ με… Ελ Κααμπί


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: