Μόλις έσκασε: Προειδοποίηση από την Ντιναμό στους οπαδούς – "Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα!"


Μόλις έσκασε: Προειδοποίηση από την Ντιναμό στους οπαδούς – “Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα!”


Διαφ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της κροατικής ομάδας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συνέστησε στους οπαδούς της να μην πάνε στην Ελλάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού υπάρχει η τιμωρία της UEFA.

Με ανακοίνωσή της, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ζητά από τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Conference League, καθώς απαγορεύεται αυστηρά από την UEFA λόγω της τιμωρίας τους.

«Υπενθυμίζουμε πως με απόφαση της η UEFA έχει απαγορέψει την παρουσία οπαδών της ομάδας μας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια για όλη τη σεζόν. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να σεβαστούν αυτή την απόφασηκαι να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα! Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την υποστήριξη τους!», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Ντιναμό ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία της Κροατίας προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βρεθούν οπαδοί της Ντιναμό στην Θεσσαλονίκη, όπως συνέβη αντίστοιχα και στο Ζάγκρεμπ, έχοντας στήσεις αυστηρούς ελέγχους και μέτρα παντού.

  Γκολ... κατά λάθος ο Μουργκ - Μείωσε ο Μεντιέτα, άμεση απάντηση Τάισον (Vd)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικολαΐδης: “Εδώ και μήνες έχω πει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα” (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: