Τσορμπατζόγλου: "Κομβικές οι αποφάσεις της 11άδας κόντρα στη Ντιναμο – Σαμάτα είναι ο ιδανικότερος αλλά…"


Τσορμπατζόγλου: “Κομβικές οι αποφάσεις της 11άδας κόντρα στη Ντιναμο – Σαμάτα είναι ο ιδανικότερος αλλά…”


Διαφ.

Τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τους “16” του Conference League.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Πέμπτη (14/03, 19:45) στην Τούμπα, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του Δικεφάλου του βορρά στάθηκε αρχικώς στην ομιλία των Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ήττα από τον Άρη, αλλά και στο ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να παρέμβει άμεσα μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή ρεβάνς, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ μετά και το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο, άπαντες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση. Όπως τόνισες χαρακτηριστικά:

«Κομβικές θα είναι οι αποφάσεις για το πώς θα ξεκινήσει κόντρα στη Ζάγκρεμπ. Τι να κάνει για να παρέμβει στην ενδεκάδα για να αλλάξει η κατάσταση και να μείνει ζωντανός στην Ευρώπη. Τακτικά, ο Σαμάτα, αν είναι καλά θα βοηθήσει πολύ, αυτός είναι ο ιδανικότερος για το εν λόγω ματς. Όμως, ο Σαμάτα της Λαμίας που φοβόταν τις μπάλες δεν πρέπει να εμφανιστεί».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε… φωτιές ο Ζάετς! “Θα χαρώ με τον αποκλεισμό ΠΑΟΚ γιατί είναι αντίπαλος και του ΠΑΟ” – Ατάκα για Τούμπα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: