Κακός… δαίμονας του ΠΑΟΚ ο Άρης – Του άλλαξε όλη τη σεζόν


Κακός… δαίμονας του ΠΑΟΚ ο Άρης – Του άλλαξε όλη τη σεζόν


Διαφ.

Οι Κίτρινοι νίκησαν ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά ρίχνοντάς τον από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο τη φετινή σεζόν.

Άρης: Ο Άρης έχει αναδειχθεί στην ομάδα… ρυθμιστή του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής καθώς έχει γκρεμίσει τέσσερις φορές τον πρωτοπόρο από την κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει κάτι αντίστοιχο δύο φορές με τον ΠΑΟΚ εντός του 2024.

Αρχικά ο Άρης «έριξε» τους «ασπρόμαυρους» από την κορυφή στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη νίκη που πέτυχε με 2-1 ενώ κάτι παρόμοιο έγινε και στον κυριακάτικο αγώνα των δύο ομάδων στα πλέι οφ και την εκτός έδρας επικράτηση με 0-1 χάρη στο γκολ του Λορέν Μορόν.

Μάλιστα, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν ”γκρεμίσει” πρωτύτερα τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το Νοέμβριο, όταν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ήταν πρώτη όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Άρη , ενώ το ίδιο έγινε και με την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο 2-2 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

  Ατάκα-καμπανάκι από τον Τζιμπρίλ Σισέ - "Στα 21 πια δεν είσαι..."!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αστεία” δικαιολογία Μεντιλίμπαρ – Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ – 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: