Αυτό το ζητούμενο του Ολυμπιακού ενόψει Μακάμπι


Αυτό το ζητούμενο του Ολυμπιακού ενόψει Μακάμπι


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα ρεβάνς με την ισραηλινή ομάδα για τη φάση των “16” του Conference League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Νίκος Σταματέλος: Για τον αγώνα ρεβάνς των Ερυθρόλευκων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, τονίζοντας ότι μιας και η πρόκριση είναι πολύ δύσκολη, το ζητούμενο του Μεντιλίμπαρ από το ματς είναι η διαφορετική εικόνα της ομάδας.

«Το ζητούμενο είναι ο Ολυμπιακός να δείξει μια διαφορετική εικόνα την Πέμπτη και να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη. Αυτό που είπε ο Μεντιλίμπαρ χθες στους παίκτες ήταν πως είναι ανεπίτρεπτο να εκτελούν οι αντίπαλοι αμαρκάριστοι. Φαντάζομαι θα έκανε όμως και ο ίδιος την αυτοκριτική του, γιατί δεν άλλαξε το αρχικό πλάνο παρότι είδε ότι δεν του βγαίνει», ανέφερε.

Όσο για τα πλάνα του Βάσκου προπονητή; «Δεν έχουν γίνει δοκιμές και σήμερα η ομάδα είχε ρεπό. Φαντάζομαι πως θα επιστρέψει στο 4-3-3. Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θα είναι έτοιμος, ενώ ο Πασχαλάκης έχει μια ενόχληση στον ώμο και θα δούμε μήπως παίξει ο Τζολάκης. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά. Ίσως έχουμε αρκετές αλλαγές», είπε ο Νίκος Σταματέλος.

  Μπες στο Euroleague Greek Fantasy Challenge και κέρδισε απίθανα δώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αστεία” δικαιολογία Μεντιλίμπαρ – Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ – 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: