Αποθέωσε Μάντζιο παλαίμαχος του Άρη: "Μπορεί να γράψει ιστορία"


Αποθέωσε Μάντζιο παλαίμαχος του Άρη: “Μπορεί να γράψει ιστορία”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό  σταθμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όσο και στις υποχρεώσεις ενόψει συνέχειας για την ομάδα, αποθεώνοντας τον Έλληνα τεχνικό.

Σπύρος Γόγολος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη και μίλησε  για την παράδοση που έχει «χτίσει» ο Μάντζιος κόντρα στον Λουτσέσκου, την παρουσία του Βέλεθ στο «6» και τον τελικό του Κυπέλλου.

«Είναι σημαντικό στατιστικό για έναν προπονητή και πόσω μάλλον για έναν Έλληνα που έχει ξεχωρίσει με τη δουλειά που κάνει. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο επειδή γνωρίζω όλο το τιμ και ξέρω πόσο δουλεύουν, μελετάνε πολύ καλά τον αντίπαλο. Ανέλαβαν την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και είναι στον τελικό Κυπέλλου. Η βαθμολογική διαφορά από την τέταρτη θέση δεν είναι αυτή που πρέπει όμως η ομάδα βγάζει υγεία και φέτος έχει πολλές επιλογές. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που πάει να πάρει τίτλο».

Αν ο Μάντζιος ήταν στον Άρη από το καλοκαίρι: «Είναι πολύ διαφορετικό να παίρνεις μια ομάδα από το καλοκαίρι, να περάσεις αυτά που θέλεις, να διαλέξεις παίκτες ώστε να παρουσιάζεις την καλύτερη εικόνα. Και την προηγούμενη φορά που ήταν ο Μάντζιος αν είχε έναν Μορόν θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έχει δώσει διαπιστευτήρια ο Μάντζιος, έχει κάνει καλή δουλειά στις ομάδες που έχει πάει και έχω την αίσθηση ότι όλη η δουλειά που κάνουν με το τιμ του βγαίνει και απολαμβάνουν πράγματα. Εφόσον κατακτηθεί και ο τίτλος θα γράψουν ιστορία γιατί ο Άρης εχει να πάρει τίτλο πάρα πολλά χρόνια».

  Άρθρο για ΑΕΚ: Ένα μεγάλο "Respect"! Αδιανόητο ρόστερ - Άνοιξε μεγάλη πόρτα

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι πολύ νωρίς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και πολύ αξιόλογο ρόστερ. Ο Άρης έχει δείξει ότι σε αυτά τα παιχνίδια τα καταφέρνει, σε άλλα ματς στο πρωτάθλημα έγινε η ζημιά. Ίσως στα ντέρμπι να έχει κίνητρο. Για τον τελικό είναι νωρίς, ο Μάντζιος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιδιά έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να τους έχει όλους σε καλή κατάσταση για να μπορέσει να διεκδικήσει το Κύπελλο επί ίσοις όροις».

Για τον Βέλεθ που αγωνίζεται ως εξάρι: «Και με τον Παναιτωλικό ήταν από τους καλύτερους. Το σημαντικό είναι ότι δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, με τρεξίματα και καλή φόρμα. Έχει εμπειρία και προσωπικότητα και ο Άρης χρειάζεται τέτοιους παίκτες σε δύσκολα παιχνίδια»., είπε ο Σπύρος Γόγολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπερνάρ φεύγει λόγω… Γιοβάνοβιτς από τον ΠΑΟ – Η πρώτη κίνηση Τερίμ – “Υπερτιμημένος ο Λουτσέσκου”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: