"Τρελαμένος" ο Ναν με τον χαμένο τελικό Κυπέλλου


“Τρελαμένος” ο Ναν με τον χαμένο τελικό Κυπέλλου


Διαφ.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/3) με τον Ολυμπιακό έκανε ο Αμερικανός γκαρντ που σημείωσε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να πάρουν… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου στην Κρήτη.

Κέντρικ Ναν: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (14/3) για την 28η αγωνιστική της Euroelague και σε δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ του Τριφυλλιού σημείωσε ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν τη νίκη για να πάρουν… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, στο Ηράκλειο Κρήτης πριν λίγο καιρό.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Τους μελετήσαμε αρκετά καλά στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή προπόνηση και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή και καυτή ατμόσφαιρα».

Για το που θα κριθεί: «Θα είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο η φυσική κατάσταση, Πρέπει να ελέγξουμε τις ισορροπίες μας και να δώσουμε την κατάλληλη βαρύτητα για να κερδίσουμε».

  Καμπανακι από Θεσσαλονικη! "Περισσότερoι Έλληνες στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ"

Για αν έχει διαφορές με τον τελικό του Κυπέλλου: «Αρχικά, ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Οπότε, θέλουμε να τους κερδίσουμε, για να πάρουμε εκδίκηση και για τον χαμένο τελικό, γιατί δεν θέλουμε να το θυμόμαστε», είπε ο Κέντρικ Ναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας – 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης – Deal μετά το πρωτάθλημα”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: