ΜΑΤ έξω από γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά τις πληροφορίες για κάθοδο Κροατών


ΜΑΤ έξω από γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά τις πληροφορίες για κάθοδο Κροατών


Διαφ.

Ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει σημάνει συναγερμό στη Θεσσαλονίκη – ΜΑΤ έξω από την Τούμπα, υπό το φόβο παρουσίας οπαδών της κροατικής ομάδας

ΠΑΟΚ: Σε επιφυλακή βρίσκονται οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League στην Τούμπα.

Παρά το γεγονός ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες, υπάρχει έντονη ανησυχία για κάθοδο φίλων της κροατικής ομάδας στην πόλη για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Έχει σημάνει ήδη συναγερμός στην ΕΛΑΣ καθώς από νωρίς το μεσημέρι κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να κινούνται προς Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης ή ακόμα και να αναζητούν διάφορους τρόπους να φτάσουν στην πόλη, σύμφωνα με διαρροή σε οπαδικά φόρουμ.

Από νωρίς σήμερα το βράδυ μάλιστα έξω από την Τούμπα είναι έντονη η παρουσία ΜΑΤ, ενώ πέριξ του γηπέδου βρίσκονται και οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως μπορείτε να δειτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

  Μεταγραφή Μαρινάκη από... Αλαφούζο - Όνομα έκπληξη στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Στην ΕΛΑΣ βρίσκονται άπαντες σε κόκκινο συναγερμό υπό το φόβο πιθανής καθόδου χούλιγκαν της Ντιναμό. Στόχος είναι να μην προσεγγίσουν την πόλη με κανένα τρόπο πολλώ δε μάλλον οδικώς. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δόθηκε και έκτακτο σήμα για προσαγωγές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη και ειδικά η Τούμπα θα μοιάζει με «αστακό» από σήμερα μέχρι και την ημέρα του αγώνα. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι Κροάτες χούλιγκαν κατάφεραν να κατέβουν μέχρι την Αθήνα. Εκεί σημειώθηκαν άγρια επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο φίλος της Ένωσης, Μιχάλης Κατσούρης έξω από την OPAP Arena.

Πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη μεγάλη αλλαγή Μεντιλίμπαρ μετά τον ΠΑΟ – Απόφαση για Φορτούνη, Ρέτσο – Η συμφωνία με Μαρινάκη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: