Αποκαλύψεις από Κροατία! Έτσι θα παίξει η Ντιναμό στην Τούμπα


Αποκαλύψεις από Κροατία! Έτσι θα παίξει η Ντιναμό στην Τούμπα


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Κροάτης δημοσιογράφος που αναφέρθηκε στο πλάνο της Ντιναμό ενόψει της ρεβάνς με ΠΑΟΚ, αλλά και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Στίπε Σταγιόντεφ: Ο Κροάτης δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά πλάνα στη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (14/3, 19:45), για τους “16” του Conference League.

«Είναι μεγάλη είδηση όντως η εκλογή του Ζέλιμιρ Ζάετς στην προεδρία της Ντιναμό, όλοι στην ομάδα έχουν πολύ καλή διάθεση. Επίσης, η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα και αυτή η φόρμα οφείλεται κυρίως στην πρόκριση επί της Μπέτις, για τα playoffs του Conference League. Ο Ζάετς στηρίζει απόλυτα τον προπονητής της ομάδας, τον Γιακίροβιτς».

Για τις απουσίες και το πλάνο της Ντιναμό: «Ουσιαστικά η μόνη απουσία της Ντιναμό ενόψει Τούμπας είναι ο αμυντικός Πέριτς, οποίος έλειψε και στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Ο Μπατούρινα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα, ο Μπατούρινα πέρασε στον αγώνα για 30 λεπτά και πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Η Ντιναμό στην Τούμπα θα παίξει σίγουρα πιο αμυντικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ωστόσο θεωρώ πως δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στην ενδεκάδα, όσοι έπαιξαν στο Μάξιμιρ θα αγωνιστούν και στην Τούμπα», είπε ο Στίπε Σταγιόντεφ.

  Όλο και ανεβαίνει η Τσέλσι - Τριάρα στη Γουέστ Χαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Συζητήσεις για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας – 100 εκατ. ζήτησε ο ιδιοκτήτης – Deal μετά το πρωτάθλημα”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: