Ατάκα από παλαίμαχο που θα συζητηθεί: "Θα έβαζα τον Σαμάτα σήμερα γιατί.."


Ατάκα από παλαίμαχο που θα συζητηθεί: “Θα έβαζα τον Σαμάτα σήμερα γιατί..”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο ματς ρεβάνς του Δικεφάλου του Βορρά με την Ντιναμό Ζάγκερμπ στην Τούμπα.

Γιώργος Σαϊτιώτης: Την άποψη του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας κατέθεσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος επιθετικός που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλί Σαμάτα ενώ έκανε και τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Αρχικά ανέφερε για την επιλογή του Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης: «Την πρώτη επιλογή την έχει ο προπονητής, εγώ έχω μία αισιοδοξία για τον Σαμάτα, ο Μπράντον χαραμίζει την ενέργεια του σε πολλές δουλειές που κάνει έξω από την περιοχή, ενώ ο Σαμάτα είναι ένας παίκτης τον οποίο υπολογίζει ο αντίπαλος και βρίσκεται μέσα στην περιοχή».

Ενώ για τον Αλί Σαμάτα, υπογράμμισε: «Για έναν ποδοσφαιριστή τα πάντα είναι η ψυχολογία , ωστόσο ο ίδιος έχει την εμπειρία κάτι που δεν έχει αυτή τη στιγμή ο Τζίμας και μπορεί να το χτίσει στη συνέχεια. Στο εξωτερικό που βλέπουμε να παίζουμε παιδιά 17 ετών έχουν διαφορετικές συνθήκες, προπόνησης, επιπέδου , εγκαταστάσεων. Τον Τζίμας θα τον έβαζα σε παιχνίδια νωρίτερα να πάρει ψυχολογία και όχι να τον βάλω τώρα με 5 και 10 λεπτά αγωνιστικού χρόνου γιατί έχεις κίνδυνο να τον κάψεις».

  Σοκάρει με το... καλημέρα τον Ολυμπιακό ο Άρης - Γκολάρα από Γκαρθία (vid)

Για την αναμέτρηση: «Βλέπω τον ΠΑΟΚ να περνάει, η πρόκριση μπορεί να χαθεί μόνο στα πέναλτι που είναι το αδύναμο σημείο του. Είμαι πολύ αισιόδοξος ωστόσο», είπε ο Γιώργος Σαϊτιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ομάδας της Αθήνας αγοράζει τον Βόλο – Πουλάει, αλλά δεν φεύγει ο Μπέος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: