Κώστας Παπανικολάου:Ευχής έργον να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4


Κώστας Παπανικολάου:Ευχής έργον να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4


Διαφ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟ και σχολίασε το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να πάνε στο Final 4.

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη επί του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην ψυχραιμία της ομάδας του!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ψυχραιμία του σε ένα τέτοιο ντέρμπι: «Βοηθάει η εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ φέτος, έχουμε κάνει μια τρομερή προσπάθεια. Δεν σταματάμε στο σημερινό παιχνίδι. Μένουν σημαντικά ματς. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν είναι παραπάνω ή λιγότερο σημαντική από την προηγούμενη ή την επόμενη».

Για την άμυνα των Πειραιωτών: «Ξεκινήσαμε νωθρά. Επιτρέψαμε όπως και στην Μπολόνια στον αντίπαλο να νιώσει άνετα. Μετά ανεβάσαμε την έντασή μας και από εκεί καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Δεν είναι όλα ένα “κλικ”. Η ουσία είναι να καταφέρεις να ελαχιστοποιήσεις τα νωθρά διαστήματα. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε εμείς. Μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, κάθε φάση μετράει».

  Νέο πρόβλημα για Αλμέιδα! Νοκ άουτ και ο Ρότα – Πρώτη προπόνηση για Μαρσιάλ

Για τα ριμπάουντ που δεν άφησε ο Ολυμπιακός στους αντιπάλους του στο δεύτερο μέρος: «Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά στην επανάληψη για να πάρουμε τις κατοχές».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: