Πιθανός "εμφύλιος" στο Conference – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Πιθανή εσωτερική σύγκρουση στο Conference – Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είναι πιθανοί.

Πιθανός εμφύλιος στο Conference – Οι υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού


Διαφ.

Την Παρασκευή (15/3, 15:00) η κλήρωση των 8! Δείτε όλους τους πιθανούς αντιπάλους των δύο ελληνικών ομάδων, οι οποίες μπορούν να κληρωθούν ακόμα και μεταξύ τους στα προημιτελικά

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Conference League και λίγο αργότερα τον ακολούθησε ο Ολυμπιακός με θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην κλήρωση της 15ης Μαρτίου προημιτελικά υπάρχουν ομάδες για… όλα τα γούστα, ενώ όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους. Οι πιο δυνατές είναι η Άστον Βίλα, η Φιορεντίνα και η Φενέρμπαχτσε, σε δεύτερο πλάνο οι Μπριζ και Λιλ, ενώ η πιο βατή υποψήφια αντίπαλος είναι η Βικτόρια Πλζεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην κλήρωση, συνεπώς οι δύο ελληνικές ομάδες μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους και να γράψουν ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ποτέ στο παρελθόν δύο ελληνικοί σύλλογοι δεν έχουν τεθεί αντιμέτωποι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Επίσης, στην κλήρωση της Παρασκευής δεν θα προκύψουν μόνο τα ζευγάρια των προημιτελικών, αλλά και όλες οι διασταυρώσεις έως τον τελικό, που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

  "Στοπ" της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΚ - Ανακοινώθηκε

Αναλυτικά οι 8 ομάδες των προημιτελικών του Conference League:

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φιορεντίνα (Ιταλία), Άστον Βίλα (Αγγλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Λιλ (Γαλλία), Μπριζ (Βέλγιο), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάλαβε το λάθος ο Λουτσέσκου – Νύχτα… εκατομμυρίων για Κουλιέρακη – Έδειξε ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: