"Σκασμένος" ο Ναν: " Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά…"

Ο Ναν είναι απογοητευμένος: Είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, αλλά…

Σκασμένος ο Ναν: Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά…


Διαφ.

Απογοητευμένος από την ήττα των Πράσινων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Αμερικανός γκαρντ, που αναφέρθηκε και στη συνέχεια του Τριφυλλιού στη διοργάνωση.

Κέντρικ Ναν: Απογοητευμένος από την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, που τόνισε ότι όπως έπαιξαν οι Πράσινοι θα έπρεπε να έχουν κερδίσει, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι το κλειδί στο αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες από τον πάγκο των Ερυθρόλευκων που έκαναν τη διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο εκνευρίστηκα με κάποιες φάσεις. Περιμένω physical παιχνίδι απέναντί τους. Τέτοιο ήταν το αποψινό ματς. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Δεν πιστεύω πως πολλοί μπορούν να κερδίσουν σε αυτή την έδρα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας, για να βρούμε τη θέση μας ενόψει των πλέι οφ.

Κάναμε λάθη. Όμως, υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες στην ήττα. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν τόσο σκορ. Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με τον τρόπο που παίξαμε. Στην τελική ευθεία ήρθαν παίκτες από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έπαιξαν πολύ καλά, είπε ο Κέντρικ Ναν.

  Τινάζει την... μπάνκα ο Ηρακλής! Σκάει μεταγραφή Έλληνα διεθνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα Highlights της ντερμπάρας – Η μυθική εμφάνιση του Ράιτ και ο εντυπωσιακός αλλά… μοιραίος Ναν (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: