Είδηση-σοκ για Ερυθρό Αστέρα λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με Παναθηναϊκό!


Είδηση-σοκ για Ερυθρό Αστέρα λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Δεν πιστεύει στην ατυχία του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Βασικός του άσος θα μείνει εκτός και δεν θα παίξει ούτε με Παναθηναϊκό, ούτε με Ολυμπιακό!

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αφού ο Γιάγκο Ντος Σάντος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Βραζιλιάνος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά μετά από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Κόλσον στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ενημέρωση των Σέρβων, ο 25χρονος υπέστη κάταγμα στο μπροστινό τοίχωμα του μετωπιαίου κόλπου και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του παίκτη του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από το προσεχές ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20/3), ενώ σε 20 ημέρες είναι προγραμματισμένη και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντος Σάντος μετράει φέτος 9,2 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ ανά 20’14” συμμετοχής σε 26 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην Αδριατική Λίγκα έχει μέσο όρο 10,5 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

  Τι ισχύει με το πρόβλημα του Ζίβκοβιτς - Οι εξελίξεις με το προπονητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… τώρα τον δικό του Ράιτ ο Αταμάν – Σέντερ από Euroleague – Μεταγραφή για τους τελικούς ο ΠΑΟ! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: