Τρελαίνει κόσμο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! Σπάει τα κοντέρ στα ματς του


Τρελαίνει κόσμο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! Σπάει τα κοντέρ στα ματς του


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν με μια επική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ φτάνοντας μάλιστα τα 28 γκολ φέτος στην ευρωπαϊκή τους πορεία και παράλληλα έγραψαν… ιστορία.

Ολυμπιακός: Με μια τρομερή εμφάνιση και ανατροπή οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις ευρωπαϊκές τους περιπέτειες και πλέον στα προημιτελικά του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε, με τους Πειραιώτες μάλιστα μετά από 6 γκολ που έβαλαν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στα 28 την φετινή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καταγράφοντας την πιο παραγωγική τους χρονιά στην Ευρώπη. 

Ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League αντιμετώπισε της Γκενκ και Τσουκαρίτσκι με τις οποίες σκόραρε 8 φορές συνολικά, ενώ βρήκε 11 φορές δίχτυα κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα, με τον Ελ Κααμπί να είναι αυτός που πέτυχε 5 γκολ σε 4 ματς με αντιπάλους Φερεντβάρος και Μακάμπι τον έστειλε στα προημιτελικά του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αναβάθμιση” στην ΑΕΚ – Συμφώνησαν Αλμέιδα-Άλβες για 4 μεταγραφές 11αδας – Λίστα με Ροντρίγκες και Μέντες


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: