Ολυμπιακός: "Ψήνονται" εξελίξεις με Ελ Κααμπί στο λιμάνι


Ολυμπιακός: “Ψήνονται” εξελίξεις με Ελ Κααμπί στο λιμάνι


Διαφ.

Ο Μαροκινός επιθετικός “ματώνει τα δίχτυα” φέτος και έχει κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον περσινό πρώτο τους σκόρερ, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό αναμένεται να μείνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, εξαργυρώνοντας την εκπληκτική χρονιά που κάνει φέτος με τα ερυθρόλευκα, μετρώντας ήδη 25 γκολ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 30χρονος Μαροκινός υπέγραψε το καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσουν την οψιόν για τον επόμενο χρόνο και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να κάνει το… λάθος της προηγούμενης σεζόν όταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποχώρησε από την ομάδα έχοντας υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ψάχνοντας την τύχη του στο εξωτερικό.

Πλέον, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει πάση θυσία τον Ελ Κααμπί και δεν αποκλείεται όταν έρθει η ώρα των τελικών συζητήσεων, να πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο συμφωνίας για ακόμη έναν χρόνο, πέραν της οψιόν. Εξάλλου και ο Μαροκινός φορ περνά καλά στην Ελλάδα και είναι θετικός στο να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

  Νέα τεράστια επένδυση Μαρινάκη - "Γήπεδο 50.000 θέσεων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από Ολυμπιακό ο “ήρωας” της πρόκρισης με Μακάμπι! Τον “έβγαλε” ο Μαρτίνς (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: