Σαρωτική η Φενέρ! Διέλυσε την Μπαρτσελόνα και της πήρε και τη διαφορά


Σαρωτική η Φενέρ! Διέλυσε την Μπαρτσελόνα και της πήρε και τη διαφορά


Διαφ.

Η τουρκική ομάδα ήταν… διαστημική για ένα ημίχρονο και δεν αγχώθηκε στην επιστροφή των Καταλανών με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 88-74, για την 30η αγωνιστική της Euroleague, αποτέλεσμα που την κάνει να κοιτάζει ψηλότερα και από την τέταρτη θέση, μιας και πήρε και τη διαφορά που είχαν οι Μπλαουγκράνα από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Euroleague: Στην Πόλη, η εκρηκτική εκκίνηση της Φενερμπαχτσέ οδήγησε σε ένα ήσυχο βράδυ την τουρκική ομάδα, η οποία «πάτησε» τετράδα με ρεκόρ 19-11 και υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα στην 10η ήττα της, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας της (8π.) στον πρώτο γύρο. 

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επικράτησε με 88-74, έχοντας «καθαρίσει» τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, όταν πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +21 (46-25). Οι Ισπανοί προσπάθησαν επιστρέψουν στην τρίτη περίοδο, όταν έτρεξαν επιμέρους σκορ 16-32, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο η τουρκική άμυνα αναχαίτισε κάθε προσπάθεια των Καταλανών. 

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"

Πρώτος σκόρερ της Φενέρ ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 18 πόντους, ενώ από 13 σημείωσε Μάρκο Γκούντουριτς και ο ρέκορντμαν σε κλεψίματα στην Ιστορία της Euroleague, Νικ Καλάθης. 

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-25, 62-57, 88-74

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Ζαγαρίτη, φεύγει από Ιταλία – Ανανεώνει και πωλείται μέχρι και 8 εκατ. ο Βαγιαννίδης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: