Τρομερές ατάκες Ζαμπούνη για ΠΑΟΚ


Τρομερές ατάκες Ζαμπούνη για ΠΑΟΚ


Διαφ.

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος και οπαδός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην αγάπη του για την ομάδα και τα όσα έχει ζήσει.

Χρήστος Ζαμπούνης: Συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24 «Celebrities» έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στο ποδόσφαιρο και τα βίαια επεισόδια, ενώ αποκάλυψε και τη δυσκολία που αντιμετώπισε στο να υλοποιήσει το project «savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή».

Έχοντας γεννηθεί στην Τούμπα και με τον πατέρα του να έχει υπάρξει παίκτης  του Δικεφάλου,  μίλησε για την ομάδα της καρδιάς του και τα όνειρά του για το μέλλον. 

«Γι’ αυτό έκατσα να γράψω το βιβλίο “το savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή”. Για να μην έχουμε όλα αυτά τα βίαια επεισόδια, να το διαβάζουν οι νεαροί φίλαθλοί μας και να λένε “αφού το έγραψε αυτός να το κάνουμε κι εμείς. Έφτασα μέχρι την δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει.

ταν ξεκίνησα να το γράφω έφτασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα, δεν πάει παραπέρα… Δεν πάει. Υπάρχουν άτομα που βρίζουν στο γήπεδο, εγώ δεν μπορώ. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να εκτονωθούν , το όπιο του λαού που έλεγε ο Μαρξ.

Έχω γράψει το Savoir vivre στο γήπεδο. Το ένα κεφάλαιο λέει ότι φωνάζουμε συνθήματα για να εμψυχώσουμε την ομάδα μας και το δεύτερο λέει ότι αποφεύγουμε να υβρίζουμε τη μητέρα του διαιτητή, του προέδρου της άλλης ομάδος και επειδή το έχω γράψει πρέπει και να το τηρώ», είπε ο Χρήστος Ζαμπούνης μεταξύ άλλων.

  Νέα ήττα από Μακάμπι για ΠΑΟ με θέματα στην δημιουργία - Επιστροφή Κώστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Χεζόνια, νέος μεγάλος… αντίπαλος από την Euroleague – Φεύγει από τη Ρεάλ!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: