Παναθηναϊκός: Ο Μωραΐτης καθορίζει ΟΛΗ τη σεζόν του ΠΑΟ στη Euroleague


Παναθηναϊκός: Ο Μωραΐτης καθορίζει ΟΛΗ τη σεζόν του ΠΑΟ στη Euroleague


Διαφ.

Η απόλυτη ανατροπή των δεδομένων που υπήρχαν μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ, την… παρέλαση στο Βελιγράδι και το ματς με τη Μπάρτσα που μοιάζει σαν παιχνίδι playoff.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR «έκλεισε» με τον πλέον ιδανικό τρόπο την 30η αγωνιστική της Euroleague. Μια αγωνιστική που αποδείχθηκε, βάσει αποτελεσμάτων, πως ήταν κομμένη και ραμμένη για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με χαρακτηριστική άνεση από την Εφές στην Πόλη, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε και η Μονακό γνώρισε απρόσμενη και βαριά ήττα στο Μόντε Κάρλο από την Αρμάνι Μιλάνο.

Η νίκη και η… αντίδραση

Το σημαντικότερο, όμως, απ’ όλα είναι ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR, πέρασε με… συνοπτικές διαδικασίες από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα, «καθαρίζοντας» σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο. Και μετά από την νίκη, αυτό ήταν το σημαντικότερο στοιχείο του χθεσινού αγώνα. Γιατί οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν απέδειξαν στην πράξη πως άφησαν πίσω τους για τα καλά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σήκωσαν κεφάλι, πάτησαν γερά στα πόδια τους και έκαναν το καθήκον τους. Με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: