Euroleague: Η Μακάμπι έβγαλε νοκ άουτ τη Μπάγερν (Highlights)


Euroleague: Η Μακάμπι έβγαλε νοκ άουτ τη Μπάγερν (Highlights)


Διαφ.

Οι Ισραηλινοί έδωσαν συνέχεια στη… ρελάνς για το κυνήγι της 6άδας, επικρατώντας με 89-74 στην έδρα της Μπάγερν

Ήταν, εκ των προτέρων, αγώνας περίπου «Ή ταν ή επί τας»- ζωή και θανάτου, δηλαδή, αλλά στο κατά τι πιο λόγιο: η Μπάγερν έπαιζε τα εναπομείναντα ρέστα της για να κυνηγήσει και τις ακροτελεύτιες ελπίδες της για το πλέι ιν, την στιγμή που η Μακάμπι ήθελε να κρατήσει ολοζώντανες τις αντίστοιχες δικές της, αλλά για τα πλέι οφ. 

Και μπορεί ο Ιμπάκα να ξεκίνησε φουριόζος και οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με 6-0, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ο Γουέμπ άρχισε να σκοράρει περίπου σωρηδόν και η ομάδα του Κάτας έφτασε μέχρι και στο +16, για να κλείσει τελικά το ημίχρονο με 35-48 υπέρ της. 

Η αρμάδα του Λάσο με τον Μπολμάρο να κρατάει τα γκέμια αντεπιτέθηκε, πέρασε ακόμα και μπροστά, για να πάμε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο οριακό 62-63. 

Αντί, όμως, να συνεχίσουν οι Βαυαροί στο ίδιο τέμπο βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του λαού, εντέλει έπεσε ο αγωνιστικός ουρανός στο κεφάλι τους: η Μακάμπι τελείωσε με το εκκωφαντικό 26-12 την 4η και τελευταία περίοδο, με αποτέλεσμα να φτάσει στο πειστικό 74-89 και να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα. 

  Μέρα γιορτής! Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" απόψε στο Καλλιμάρμαρο

Με αυτή την ήττα οι Γερμανοί πήγαν στο 13-18 και είδαν τη 10η θέση, που οδηγεί στο πλέι ιν, ν’ απομακρύνεται, ενώ η Μακάμπι ανέβηκε στο 18-13 και είναι μία ήττα πίσω από Φενέρ και Ολυμπιακό που βρίσκονται στο 5-6. 

Η απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ θα κριθεί, κατά πώς φαίνεται, σε τρεις αγώνες ζωής και θανάτου. 

Ή, αν προτιμάτε, «ή ταν ή επί τας»… 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: sdna.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: