Με το μαχαίρι στα… δόντια κόντρα στον ΠΑΟΚ οι παίκτες του ΠΑΟ


Με το μαχαίρι στα… δόντια κόντρα στον ΠΑΟΚ οι παίκτες του ΠΑΟ


Διαφ.

Με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία των Πράσινων ενόψει του ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά και ο Φατίχ Τερίμ ξέρει καλά ότι πρόκειται για έναν… τελικό χωρίς αύριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Για την προετοιμασία των Πρασίνων ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (31/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Γεντβάι.

«Σήμερα είχαν ρεπό στην ομάδα, από αύριο θα έχουν προπόνηση κάθε μέρα και θα αρχίσει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ. Θέλει οπωσδήποτε νίκη ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να ξεπεράσει τον αντίπαλό του και να έχει αξία η επικράτηση επί του Ολυμπιακού στην 1η αγωνιστική. Είναι μονόδρομος, αν και έχει κακή παράδοση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Τερίμ γνωρίζει τους αντιπάλους πλέον, ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ζημιές στους πράσινους και θέλει να σπάσει την παράδοση. Μέχρι τότε, ο Τούρκος θέλει οι παίκτες του να είναι υγιείς και χαρούμενοι, ειδικά οι διεθνείς της Ελλάδας αν πάρουν την πρόκριση. Ίσως από αύριο έχει στη διάθεσή του και τον Γεντβάι, και θα δούμε το επόμενο διάστημα για τον Σένκεφελντ»

  Βέτο Λουτσέσκου για πώληση στον ΠΑΟΚ - Συνάντηση Αλαφούζου με Μάγκνουσον!

Τέλος μίλησε γενικότερα για την απόδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι Πράσινοι από εδώ και στο εξής χρειάζονται μεγαλύτερη σταθερότητα μιας και μόνο έτσι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζουν τον Αλαφούζο να αλλάξει γνώμη για Ιωαννίδη – Ρεκόρ πώλησης με Γιόκερες – Εκατομμύρια και σε Λεβαδειακό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: