Σπάει τα… κοντέρ ο φετινός ΠΑΟΚ – Έτοιμος να σπάσει απόλυτο ρεκόρ

Ο φετινός ΠΑΟΚ σπάει τα… κοντέρ και είναι έτοιμος να καταρρίψει απόλυτο ρεκόρ.

Σπάει τα… κοντέρ ο φετινός ΠΑΟΚ – Έτοιμος να σπάσει απόλυτο ρεκόρ


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα στα πλέι οφ, μιας που μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης, σημείωσε ξανά τρία γκολ απέναντι στην Λαμία στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη τριάρα στα πλέι οφ, μιας που μετά από αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης, σημείωσε ξανά τρία γκολ απέναντι στην Λαμία στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

Με τα τρία τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου την Τετάρτη το βράδυ στην Τούμπα, έφτασε συνολικά τα 72 σε ότι αφορά την καμπάνια της φέτος στο πρωτάθλημα της Superleague!

Εξακολουθεί να ειναι η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος με αυτά τα 72 γκολ, έχοντας ταυτόχρονα την παρούσα στιγμή, επτά στροφές πριν το φινάλε και την καλύτερη άμυνα με μόλις 25 γκολ παθητικό σε 29 αναμετρήσεις σε ότι αφορά το πρωτάθλημα.

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα πιο γενικό πλαίσιο ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σπάει κάθε ρεκόρ με την επιθετική του συγκομιδή του μιας που φέτος έχει φτάσει τα 120 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ το βράδυ της Κυριακής για το 3-1 στην Τούμπα ήταν το 120ο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Αυστριακό να φτάνει τα εννέα γκολ ως προσωπικό του απολογισμό, φτάνοντας και αυτός στον… προθάλαμο του να γινει διπλός σε ότι αφορά την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ ειναι τα 126 γκολ που μπήκαν την σεζόν 2000-01, αριθμός που φαίνεται πως θα ξεπεραστεί σχετικά εύκολα μιας που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά της ακόμα επτά παιχνίδια σε ότι αφορά τα πλέι οφ, αλλά και μίνιμουμ άλλα δυο ευρωπαϊκά ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

Αναλυτικά τα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ ανά διοργάνωση μέχρι στιγμής σε αυτά τα πρώτα 49 παιχνίδια της σεζόν:

  Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το glass floor στο OAKA (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτάθλημα Superleague 72 γκολ

Όμιλοι Conference League – Φάση των 16 21 γκολ

Προκριματικά Conference League 13 γκολ

Κύπελλο Ελλάδας 14 γκολ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη ελληνική ομάδα και όχι ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε Βούκτσεβιτς – Υπογράφει δύο Έλληνες ο Μπαρτζώκας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: