Το… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα με ΑΕΚ


Το… φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ – Έτσι θα πάρει αποτέλεσμα με ΑΕΚ


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την Ένωση, αλλά και στον προσεχή αγώνα με τη βελγική ομάδα.

Άρης Καρασαββίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που μίλησε για το ντέρμπι  με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και την Κλαμπ Μπριζ που ενδεχομένως να υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά για τη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια με αντίπαλο τους Βέλγους: «Υπάρχουν φίλοι μου που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ, ενώ αρκετοί θα πάνε και χωρίς να έχουν το μαγικό χαρτάκι στα χέρια τους και πάνε με την λογική του… ”ΠΑΟΚ είσαι” , πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και να δουν διά ζώσης την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μπριζ».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» θα έλεγα ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα έδινα περισσότερες ελπίδες στον ΠΑΟΚ για τη νίκη , ωστόσο δεν ξέρω πως θα τον επηρεάσει το ότι μετά από λίγες ημέρες υπάρχει η αναμέτρηση με τη Μπριζ. Εγώ είμαι της λογικής ότι θέλω να κερδίζω και στην προπόνηση, αν καθίσουν να σκεφτούν ότι έχουν παιχνίδι την Πέμπτη δεν θα τους βοηθήσει. Εγώ πιστεύω ότι και στα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα πάρει θετικό αποτέλεσμα».

  "Στοπ" της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΚ - Ανακοινώθηκε

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία στα ύψη: «Παίζει ρόλο και η ψυχολογία σε ένα ντέρμπι το οποίο πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί θα κρατήσει στην κορυφή τον ΠΑΟΚ», είπε ο Άρης Καρασαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Έκοψε” σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν – Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα – Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: